2741038188 6941614949, 6951926192 Θέση Λούτσα Παππά κυρά βρύση, Κόρινθος metalom@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΤΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
Tatarakis Metal Scrap Trading LTD | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Scrap Κόρινθος


Η ανακύκλωση περιλαμβάνει όλα τα μέτρα για την ανάκτηση αυτών των υλικών και την προώθησή τους στη διαδικασία παραγωγής νέων προϊόντων που δημιουργούνται μέσα από την επεξεργασία ήδη χρησιμοποιημένων προϊόντων. Άλλοτε τα υλικά αυτά χρησιμοποιούνται και πάλι για τον ίδιο σκοπό και άλλοτε τα παλιά υλικά μετατρέπονται σε τελείως διαφορετικά και νέα προϊόντα.

Με την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων, η εταιρία μας “Tatarakis Metal Scrap Trading LTD” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και στην υπερβολική εκμετάλλευση των φυσικών πόρων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
  Σίδερο
  Ανοξείδωτο
  Χαλκός
  Αλουμίνιο
  Inox
  Καλώδια
  Ορείχαλκο
  Κουτάκια Αλουμινίου
  Μοτέρ κ.α.
 
Με τα ειδικά οχήματά μας, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών στις ειδικές εγκαταστάσεις μας, όπου τα διαχωρίζουμε ανάλογα με το είδος τους και, εν συνεχεία, προβαίνουμε στη διαδικασία επεξεργασίας τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
Έχετε άχρηστο scrap σιδήρου, αλουμινίου, χαλκού, καλώδια ή άλλα μέταλλα;
Θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή, θα το ζυγίσουμε, θα το παραλάβουμε από τον χώρο σας και θα σας πληρώσουμε τοις μετρητοίς!
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ανακύκλωση μετάλλων εξοικονομεί σημαντικό ποσοστό της ενέργειας που απαιτείται για την παραγωγή τους.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η περισυλλογή μετάλλων προστατεύει το περιβάλλον αφού έτσι μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων αλλά και μειώνει τη μόλυνση του.

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

Με την ανακύκλωση μετάλλων επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση πρώτων υλών στα κυριότερα στάδια παραγωγής.

 
 
 
 
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων. Εξυπηρετούμε την Κόρινθο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.