2741038188 6941614949, 6951926192 Θέση Λούτσα Παππά κυρά βρύση, Κόρινθος metalom@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
Tatarakis Metal Scrap Trading LTD
Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Scrap Κόρινθος


Η εταιρία μας “Tatarakis Metal Scrap Trading LTD” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, δραστηριοποιείται από το 1992 στον τομέα της ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων Scrap, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και λειτουργεί εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους ανακύκλωσης, σύμφωνες με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα στον άνθρωπο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας

διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει αποξηλώσεις εργοστασίων, κοπες μηχανημάτων βαρέων τύπου και ελαφρού τύπου καθώς και αποξηλώσεις μεταλλικών βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Επίσης, αναλαμβάνει εκποιήσεις βιομηχανικών προϊόντων δημοσίων ή άλλων οργανισμών, παραλαβές μεταλλικών υπολειμμάτων παραγωγικής διαδικασίας βιομηχανιών, τοποθέτηση κάδων περισυλλογής μεταλλικών αντικειμένων σε συνεργεία, βιομηχανίες και δήμους, ανακύκλωση μεταλλικών απορριμμάτων, διάλυση παλαιών εργοστασίων αλλά και οποιαδήποτε υπηρεσία σχετίζεται με την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας 
για μια δωρεάν εκτίμηση αναλαμβάνοντας να παραλάβουμε από τις εγκαταστάσεις σας το σκραπ άμεσα και υπεύθυνα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή φόρτωση των υλικών από τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Βασικό μας μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ανακύκλωσης σεβόμενοι απόλυτα τους πελάτες μας και το περιβάλλον.  
   
Κύριος σκοπός της εταιρίας μας είναι η ουσιαστική συμβολή της όλο και περισσότερο στην ανακύκλωση ανταποκρινόμενη κατά αυτό τον τρόπο, στο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων. Εξυπηρετούμε την Κόρινθο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.